Árlista

Fodrászat
Kozmetika
Masszázs
Pedikűr & Manikűr
Műköröm

Csiszár Veronika

Csiszár Veronika, pedikűrös 06 70 277 8800

Árlista

2011-ben végeztem el a kéz- és lábápoló iskolát, azóta folyamatosan próbálom fejleszteni szakmai tudásom, sok tapasztalattal és odaadó munkával azon vagyok, hogy vendégeim elégedetten, felfrissülve és főként mosolyogva álljanak fel a székből egy-egy kezelés után és térjenek vissza hozzám.

Lábunk ápolására korhatár nélkül, de a kor előre haladtával fokozottan szükségünk lehet. A mdern életvitel rengeteg terhet ró a lábunkra, a kemény járófelületek, a kevés testmozgás, a stresszes mindennapok és a rosszul kivitelezett divatcipők formájában. A rengeteg teher, melyet a lábunk napi szinten visel, kihat az egész szervezetünkre, de legfőképpen a gerincünkre, ezért ha lábunk szerkezetében vagy működésében zavar támad, az gerincfájdalmat okozhat. Fontos, hogy legalább annyi figyelmet fordítsunk lábaink ápolására és tisztán tartására, mint a kezeinkre! Ne feledjük, a megelőzés könnyebb, mint a gyógyítás! Rengeteg hasznos tipp van arra vonatkozóan, hogyan vigyázzunk lábaink egészségére, mint például a kényelmes, tágas, jól szellőző lábbeli, a rendszeres mozgás és az otthoni ápolás. Persze mindehhez hozzájárulnak a sajátos adottságok és az öröklött tényezők is.

A pedikűr nem csak nyárra szól! Lábad egész évben megérdemli a törődést! Rendszeres lábápolással, pedikűrös, vagy szakorvos segítségével hosszú ideig jó kondícióban tarthatjuk magunkat!

 

Szukob Orsi

Szukob Orsi, manikűrös 06 30 297 5648

Árlista

2004-ben szereztem oklevelet kézápolóként a Belvárosi Creative Stúdióban. 2011 óta tekintem hivatásomnak a szakmát. Kizárólag CND termékekkel dolgozom, mert pontosan azt az igényességet, természetességet és minőséget képviseli, amelyet a vendégeim felé én is prezentálni szeretnék a munkám által. Mindennapos megjelenésünk elengedhetetlen részlete az ápolt kéz és ha ebben segítségre van szükséged, akkor fordulj hozzám bizalommal.

 
  Copyright Anima Szépségszalon 2016