Árlista

Fodrászat
Kozmetika
Masszázs
Pedikűr & Manikűr
Műköröm

Gulyás Eszter
Gulyás Eszter, masszőr. 06 30 905 2746
Árlista

5 éve foglakozom masszázzsal. Leginkább stressz oldással, izomcsomó oldással, felfrissüléssel valamint méregtelenítéssel foglalkozom.
Az utóbbi időben behatóan foglalkozom a Kinezió Tapinggel. A kineziológiai tapasz a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer.  Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

 
 
 
Tímár Amália
Tímár Amália, masszőr. 06 30 931 8285
Árlista

7 éve dolgozom masszőrként.
Mint ahogy a görögök, én is azt vallom, hogy a harmónia akkor valósul meg, ha a lélek és az elme mellett a test is meg kapja a neki járó törődést. A testmozgás és maszírozás más-más módon szolgálja ezt. A maszírozó kéz hatására felgyorsul az anyagcsere, megszűnnek a szövetekben lévő pangások, feszülések, letapadások és a megrekedt méreganyagok nagyobb intenzitással képesek kiürülni. Az immunrendszer új lendületet kap.
Ehhez tudok masszázsaimmal hozzájárulni, melyeknek igen bő a választéka: svéd, aromaterápiás, lávaköves, ayurvédikus és kismama masszázs. Visszajáró vendégeim bizalma öröm a számomra: megelégedettségüket tükrözi.

 
 
 
  Copyright Anima Szépségszalon 2016